maanantai 11. elokuuta 2008

Raikas juustokakku











~24cm irtovuoka

pohja:

n.200g digestivekeksejä
   100g voita

~~> Murskaa keksit muruiksi, sulata voi. Nosta pohja jääkaappiin kylmettymään täytteen valmistuksen ajaksi

täyte:

   200g keiju vanilja tuorejuustoa
   200g philadelphia tuorejuustoa
   1 prk valio creme fraichea
1 1/3dl sokeria
3-4kpl limejä

~~> Sekoita juustot, creme fraiche, sokeri ja puristettu limemehu keskenään.

~~> Paista 175 ⋅c n. 45 min. Laita hyvissä ajoin leivinpaperia kakun päälle, jotta pinta ei palaisi.
~~> Jos vuoka on pienempi, paistoaika pitenee, ja jos suurempi, se vähenee.

~~> Jätä jäähtymään huoneenlämpöön n.1h ennen jääkaappiin laittoa. Asettele limepaloja kakun päälle tai tee liivateseos mansikoista.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa n.4-6h, mielellään seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti