sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Crêpes Suzette

Taikina:

  • 7 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 5 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 mandariinin mehu
  • 1 rkl Curaçao-likööriä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • voita paistamiseen

Mandariinivoi:

  • 50 g voita
  • 4 rkl sokeria
  • 1 rkl Curaçao-likööriä
  • 1 mandariinin kuori ja mehu


- Riko kulhossa munien rakenne. Lisää osa maidosta. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää sitten loput maidosta ja muut ainekset. Anna taikinan seistä huoneenlämmössä pari tuntia.

- Sulata voi mandariinivoita varten. Sekoita siihen muut ainekset.

- Kuumenna pannussa voita ja paista taikinasta ohuita lettuja. Levitä valmiille letuille mandariinivoita ja taita nelinkerroin, kuumenna uudelleen pannussa. Tarjoa lämpiminä.

link: hs.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti